Nieuwe website Brandweer Flevoland live!

Op 17 januari ging de nieuwe website www.brandweer.nl live! Ook de website www.brandweerflevoland.nl is in een nieuw jasje is gestoken. www.brandweerflevoland.nl is onderdeel van www.brandweer.nl en is helemaal van deze tijd: kleurrijk, alle informatie is deelbaar op social media en kan goed bekeken worden op PC, laptop, tablet en smartphone.

De website is zo ingericht dat de bezoeker zelf bepaalt wat hij of zij wil zien. Informatie uit het hele land of een bepaald gebied in Nederland? Deze informatie kan ook regio-overstijgend zijn. Via www.brandweerflevoland.nl komt de bezoeker op het Flevolandse deel (www.brandweer.nl/flevoland) terecht.

We beseffen ons dat nog niet alle informatie te vinden is op de nieuwe website. De komende periode staat dan ook in het teken van het verder vullen en optimaliseren. De huidige informatie op de site is met veel zorg gemaakt. Ondanks dat is het natuurlijk mogelijk dat linkjes niet goed werken, er informatie mist of dat andere zaken niet kloppen. Als dat zo is, dan horen we dat graag. Je kunt hiervoor een bericht sturen via het contactformulier.

voorpagina brandweerflevoland